compania polilemn prod

SC POLILEMN PROD SRL a inceput activitatea in anul 2001 , ca o companie producatoare de lemn de orice tip , parchet , butoaie , sicrie , si alte accesorii din lemn . Abia în anul 2003 acționarii au decis să se orienteze întreaga producție către producția de sicrie , în special pentru piața externă și internă .

Între anii 2003 și 2007 , compania a reînnoit în mod constant echipamente de producție și de instrumente , confirmând , astfel, de a fi una dintre cele mai importante realizări românești în acest domeniu .

Momentul decisiv a avut loc în 2009 , când actualii parteneri italieni au intrat în companie , aducând cunoștințe tehnice și comerciale si extind producția companiei . Ei au decis in timp sa produca modele speciale din lemn masiv , cu o anumită grijă și atenție față de controlul de calitate . In același timp au continuat să-și reînnoiască și să introducă noi echipamente computerizate , vizualizate și automate , printre cele mai bune de pe piata .

Noua linie de vopsire , complet automatizata , a fost instalata și echipata cu un robot și cabină de finisare sub presiune ._MG_0908 Între timp , tamplariea a fost extinsă , precum și depozitele de lemn , de finisare sicrie și cuptoare de uscare a lemnului .

Astăzi , putem spune POLILEMN PROD este una dintre cele mai cunoscute realizările de producție sicrie din Europa . O atenție deosebită a fost acordată siguranței mediului , atât în ​​timpul activității , cât și extern . Din 2011 , POLILEMN PROD a fost certificat conform ISO 9001 /2008 și ISO 14001 /2004. Compania are în vedere o posibilă extindere în funcție de condițiile de piață , cu mai mult de 150 000 de mp de teren urban disponibil ca activ de proprietate .

Ai o intrebare? Poti suna la telefon: + 40261 841 041